Motor theorie

 • theorie-certificaat in 1 dag
 • 100% praktijkgericht
 • 100% Examengericht
 • 1e keer niet geslaagd?
  volg 3 maanden gratis cursus
 • ook auto- en scooter theorie
 • bellen van 10:00 tot 22:00 uur
 • locaties door heel Nederland

Doe mee met onze 1-daagse theoriecurusus voor de motor!

je bent nu hier: home » motor-theorie

Motor theorie binnen 1 dag halen? 

De verkeersregels zijn er velen en voor veel leerlingen is het moeilijk deze in de hoofd te krijgen, of hebben ze gewoon niet genoeg tijd of zin om hier uren- of dagenlang tijd aan te besteden.

Maak je geen zorgen, hulp is nabij. Met onze ééndaagse theoriecursus slaag jij binnen 1 dag voor je theorie. De theoriecursus en het examen worden op dezelfde dag gegeven.

Met onze manier van lesgeven, door jouw makkelijk inzicht te geven in de verkeersregels en door jou makkelijke ezelsbruggetjes te leren, haal jij je theorie-certificaat met gemak binnen.

Waarom theoriecursus motor via TheorieMeester

De oprichters van TheorieMeester zagen jarenlang dat de meeste leerlingen veel moeite hadden met het halen van het theorie-examen, terwijl het in de praktijk makkelijk is. De leerlingen moeten alleen de logica gaan aanzien en handige ezelsbruggetjes leren.

Wij geven altijd praktijkgericht les en volgens de meest recente vragen van het CBR. Door dit alles heb je een slagingskans tussen de 80% en 100% 

De enkele leerlingen die zo nu en dan niet slagen, mogen 3 maanden lang gratis theoriecursus volgen.

Meest gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag, bel ons dan gerust tussen 10:00 uur en 22:00 uur op 06-14238378, we staan je graag te woord.

Wat we vragen aan onze cursisten die zich aanmelden voor een theoriecursus, is om alleen de verkeersborden zo goed mogelijk te leren. Wanneer onze leerlingen deze kennen, kunnen wij tijdens de theoriecursus inhoudelijk les geven over de verkeersregels en je maximaal voorbereiden op het theorie-examen later op de dag

Nadat je via de website aangemeld en betaald hebt, krijg je van ons een e-mail met alle nodige informatie over de theoriecursus. De theoriecursus duurt een dag en valt doordeweekse dagen meestal op dezelfde dag als het theorie-examen bij het CBR. Het kan ook voorkomen dat het examen een dag later wordt gegeven.

Wanneer de theoriecursus op zondag valt, zal het theorie-examen sowieso een dag later(op maandag) zijn, omdat het CBR gesloten is op zondag.

Afhankelijk van het theorie-examentijdstip zullen wij de aanvangstijd van de theoriecursus bepalen. Het kan dus voorkomen dat de theoriecursus al om 06:00 uur in de ochtend begint. Al deze informatie staat in de bevestigingsmail wat je van ons krijgt.

Het CBR ligt altijd op loopafstand van de plek waar we de theoriecursus geven.

Het theorie-examen voor de auto bestaat uit 50 vragen:

 • 25 vragen over gevaarherkenning
 • 30 vragen over wetten en verkeersregels
 • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je bent geslaagd wanneer je 12 van de 25 vragen goed hebt in het onderdeel ‘gevaarherkenning’ en 35 van de 40 vragen in de onderdelen ‘verkeersregels en verkeersinzicht’.

Het theorie-examen voor de motor en scooter bestaan uit 50 vragen:

 • 40 vragen over wetten en verkeersregels
 • 10 vragen over inzicht

Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt.

Na het theorie-examen hoor je meteen of je geslaagd bent. Als je geslaagd bent krijg je meteen een theoriecertificaat mee. Ben je gezakt, dan krijg je de uitslag met daarop de uitslagen per onderwerp.

Jazeker! We krijgen continue mensen met dyslexie of mensen die een enorme moeite hebben met de stof in hun hoofd krijgen. Voor deze mensen hebben wij een speciale aanbieding. Deze mensen kunnen al op meerdere datums voor het theorie-examen een theoriecursus volgen.

Wat je kunt doen is bijvoorbeeld een theoriecursus voor over 3 of meer weken plannen en daarna contact met ons opnemen om in overleg meerdere datums in te plannen voor het volgen van de theoriecursus.

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.

Met onze praktijkgerichte manier van lesgeven, garanderen wij een slagingskans tussen de 80% en 100%. Mocht het toch gebeuren dat iemand niet slaagt, dan mag deze 3 maanden lang onbeperkt theoriecursus volgen. Geef dit wel even door via email. 

Het enige wat je wel zelf moet doen is een examen reserveren via mijn.cbr.nl met je digi-d. De kosten hiervoor zijn €31,50

Heb je nog geen digi-d, vraag deze dan meteen aan.

Altijd een locatie in de buurt

Met onze locaties verspreid door het hele land, vind je altijd een plaats bij jou in de buurt waar jij je theorie-certificaat in 1 dag kunt halen.

Aanmelden motor theorie?

Ben je er klaar voor? meld je meteen aan en doe mee!