je bent nu hier: home » theoriecursus-amsterdam

Theoriecursus Amsterdam

Theoriecursus in Amsterdam voor auto theorie, motor theorie of scooter theorie halen? Welkom bij TheorieMeester, het adres om je theorie-certificaat binnen 1 dag te halen met een 80% tot 100% slagingskans.

Locatie Theoriecursus Amsterdam:
Moezelhavenweg 29
1043 AM Amsterdam
06-14238378

Kies je voor een theoriecursus bij TheorieMeester, dan kun je het volgende verwachten:

 • theorie-certificaat in 1 dag
 • slagingskans: 80%-100%
 • auto- motor- en scooter theorie
 • 100% praktijkgericht les
 • locaties door heel Nederland
 • 1e keer niet geslaagd? 3 maanden gratis cursus
 • bellen van 10:00 tot 22:00 uur

Waarom theoriecursus in Amsterdam via ons?

Waarom theoriecursus in Amsterdam via TheorieMeester is een vraag die onze leerlingen het beste kunnen beantwoorden. Wellicht ben je het met ons eens dat er veel verkeersregels- en verkeersborden zijn. We merken dat het voor veel leerlingen een enorme moeite kost om dit te leren. Vaak hebben ze hier de tijd niet voor of simpelweg geen zin.

De verkeersregels zijn heel makkelijk te leren, maar daarvoor moet je de juiste inzicht krijgen en bepaalde ezelsbruggetjes leren. Dit alles leren we je met alle plezier in onze theoriecursussen.

Onze theoriecursus in Amsterdam is altijd 100% praktijkgericht en gebaseerd op de meest recente vragen van het CBR. Door deze manier van lesgeven heb je een slagingskans tussen de 80% en 100%. Voor de enkelen die niet slagen, die mogen gratis theoriecursus in Amsterdam volgen voor 3 maanden.

Veel mooier dan dit wordt het niet. Meld je meteen aan voor een theoriecursus voor de auto, motor of scooter bij TheorieMeester.

Meestgestelde vragen over theoriecursussen

Hieronder de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag, bel ons dan op 06-14238378, we staan je graag te woord.

Wat we vragen aan onze cursisten die zich aanmelden voor een theoriecursus, is om alleen de verkeersborden zo goed mogelijk te leren. Wanneer onze leerlingen deze kennen, kunnen wij tijdens de theoriecursus inhoudelijk les geven over de verkeersregels en je maximaal voorbereiden op het theorie-examen later op de dag

Nadat je via de website aangemeld en betaald hebt, krijg je van ons een e-mail met alle nodige informatie over de theoriecursus. De theoriecursus duurt een dag en valt doordeweekse dagen meestal op dezelfde dag als het theorie-examen bij het CBR. Het kan ook voorkomen dat het examen een dag later wordt gegeven.

Wanneer de theoriecursus op zondag valt, zal het theorie-examen sowieso een dag later(op maandag) zijn, omdat het CBR gesloten is op zondag.

Afhankelijk van het theorie-examentijdstip zullen wij de aanvangstijd van de theoriecursus bepalen. Het kan dus voorkomen dat de theoriecursus al om 06:00 uur in de ochtend begint. Al deze informatie staat in de bevestigingsmail wat je van ons krijgt.

Het CBR ligt altijd op loopafstand van de plek waar we de theoriecursus geven.

Het theorie-examen voor de auto bestaat uit 50 vragen:

 • 25 vragen over gevaarherkenning
 • 30 vragen over wetten en verkeersregels
 • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je bent geslaagd wanneer je 12 van de 25 vragen goed hebt in het onderdeel ‘gevaarherkenning’ en 35 van de 40 vragen in de onderdelen ‘verkeersregels en verkeersinzicht’.

Het theorie-examen voor de motor en scooter bestaan uit 50 vragen:

 • 40 vragen over wetten en verkeersregels
 • 10 vragen over inzicht

Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt.

Na het theorie-examen hoor je meteen of je geslaagd bent. Als je geslaagd bent krijg je meteen een theoriecertificaat mee. Ben je gezakt, dan krijg je de uitslag met daarop de uitslagen per onderwerp.

Jazeker! We krijgen continue mensen met dyslexie of mensen die een enorme moeite hebben met de stof in hun hoofd krijgen. Voor deze mensen hebben wij een speciale aanbieding. Deze mensen kunnen al op meerdere datums voor het theorie-examen een theoriecursus volgen.

Wat je kunt doen is bijvoorbeeld een theoriecursus voor over 3 of meer weken plannen en daarna contact met ons opnemen om in overleg meerdere datums in te plannen voor het volgen van de theoriecursus.

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.

Met onze praktijkgerichte manier van lesgeven, garanderen wij een slagingskans tussen de 80% en 100%. Mocht het toch gebeuren dat iemand niet slaagt, dan mag deze 3 maanden lang onbeperkt theoriecursus volgen. Geef dit wel even door via email. 

Het enige wat je wel zelf moet doen is een examen reserveren via mijn.cbr.nl met je digi-d. De kosten hiervoor zijn €31,50

Heb je nog geen digi-d, vraag deze dan meteen aan.

theoriecursus amsterdam

Altijd locatie in de buurt

Met onze locaties verspreid door het hele land, vind je altijd een plaats bij jou in de buurt waar jij je theorie-certificaat in 1 dag kunt halen.

Aanmelden theoriecursus Amsterdam

Super makkelijk aanmelden voor een theoriecursus. Kies welke theoriecursus, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie!

theoriecursus amsterdam